Tudi kadeti v rekordne višave proti Novi Gorici

Koper 2013 : MRK Nova Gorica 47:18 (22:9)

Postava KOPER 2013
Capuzzo, Baruca 9, Mijatovič, Komadina, Jovičič S. 8, Jovičič E. 5, Magdalenič, Bangijev 1, Ganz 4, Kamenšek 3, Žarkovič 2 , Breznikar 8, Galina 2, Tunanovič 2, Kovač, Grlj 3.

Naši kadeti so prvič v tej sezoni zaigrali pred domačim občinstvom in z odlično igro premagali vrstnike iz Nove Gorice. Domačini so že v uvodnih minutah krenili na vso moč. Z odlično globoko obrambo in hitrimi protinapadi so v nekaj minutah povedli s 6:0. Gostje so se sicer trudili, a so vedno naleteli na “neprebojni koprski zid” v obrambi. Hitre igre in napadov Koprčanov pa nikakor niso uspeli zaustaviti. Praktično vsak strel na vrata je končal v mreži Novogoričanov. Ko je na polovici polčasa v igro vstopila druga garnitura kadetov Kopra, se slika na igrišču ni nič spremenila. Moštvi sta tako odšli na odmor z rezultatom 22:9.

V drugem polčasu domačini niso popuščali, razliko smo iz minute v minuto povečevali. Vsi igralci so dobili priložnost za igro in jo tudi uspešno izkoristili. Končni rezultat 47:18 in rekordna zmaga domačinov.

Enej Jovičič je kot srednji igralec odlično organiziral igro v napadu. Staš Jovičič, Baruca in Breznikar pa so iz izdelanih akcij nezadržno zadevali mrežo gostov. Na vratih sta se z uspešnimi obrambami izkazala vratarja Magdalenič in Capuzzo.

Čestitke vsem fantom in trenerju za odlično predstavo!