Uspešni tudi starejši dečki A in B

Včeraj so svojo tekmovalno sezono začeli tudi starejši dečki A in B. Odigrali so zaostali tekmi 1.kroga proti RD Škerjanc Jadran Hrpelje-Kozina. Naši fantje so se več kot odlično izkazali ter zasluženo slavili na obeh tekmah.

Ekipa starejši dečkov A je v lanski sezoni proti kolegom iz Hrpelj dvakrat izgubila, zato so se letos še toliko bolj želeli dokazati in tudi zmagati. Seveda jim je to tudi uspelo. Fantje so odlično začeli že v samem začetku tekme in domači ekipi hitro pokazali, da se bodo za svoji prvi dve točki trdo borili. Odlično je bil razpoložen tudi domači vratar Nejc Frank, saj je obranil kar nekaj odločilnih strelov. Trener, Željko Zirdum, pa bi rad pohvalil tudi organizatorja igre, Andreja Makovec, kateri je bil zelo uspešen in je odigral kar nekaj ključnih vlog v sami organizaciji celotne igre naših fantov. 1.polčas se je končal z rezultatom 7 : 15 za naše fante.

Tudi v 2.polčasu naši fantje niso popuščali. Za zmago so se trdo borili, priložnost na igrišču pa so dobili prav vsi igralci, ki so jo tudi dobro izkoristili. Tekma se je končala s slavjem naših, rezultat je bil 17 : 29.

 

Prav tako so se odlično izkazali tudi varovanci Leona Benulič, starejši dečki B. Fantje se odlično zaigrali v obrambi, kar je domačih fantom povzročalo veliko težav. Domačim fantom v napadu ni steklo, kar pa so naši fantje dobro izkoristili s hitrimi protinapadi. Na koncu same tekme je obramba sicer začela malo popuščati, tu pa sta odlično vlogo odigrala oba vratarja. Ob polčasu je bil v Hrpeljah rezultat 3 : 17. Tekma se je tudi zaključila s slavjem naših fantov, rezultat je bil 6 : 33.

 

RD Škerjanc Jadran Hrpelje-Kozina : RD Koper 17 : 29 (7 : 15) – starejši dečki A

 

RD Škerjanc Jadran Hrpelje-Kozina: Mahne, Stančič 4, Ojo-Bubnič R., Ojo-Bubnič M. 4, Grk, Ostrc 6, Kastelic, Renko 3

Trener: Gregor Sosič

Izključitev: 2minuti

7-metrovke /

RD Koper: Frank, Makovec 7, Dogandijev 1, Moljk, Logar 1, Tišler, Franič, Tepić, Nadarevič 10, Černe 4, Trajkovski, Kodarin, Lampe 1, Jevšinek 2(1), Morel, Bedene 3

Trener: Željko Zirdum

Izključitve: 4minute

7-metrovke: 1(1)

 

RD Škerjanc Jadran Hrpelje-Kozina : RD Koper 6 : 33 (3 : 17) – starejši dečki B

 

RD Škerjanc Jadran Hrpelje-Kozina: Ojo-Bubnič 1, Špoljar, Boštjančič, Škorja, Smogavec 1, Mahne 4, Železnik

Trener: Gregor Sosič

Izključitve: 2minuti

7-metrovke: /

RD Koper: Britošek 3, Montanič 5, Lampe, Mučić 3, Jevšinek, Morel 8(1), Dežjot 1, Goshev 1, Štrekelj, Bedene 2, Simčič 6, Kukanja 4

Trener: Leon Benulič

Izključitve: /

7-metrovke: 1(2)